Support Michael Prins Clubtour

Dit najaar is Arno Loriaux de support act van de Clubtour van Michael Prins.

Prins over Loriaux:

“In de It’s Murder, Guilty of Killing Sweet Emotion tour speel ik met een support act die ik zou omschrijven als het meest geheimzinnige geheim van deze lage landen. De eerste keer dat ik Arno Loriaux’ He’ll Leave No Stone Unharmed hoorde stond ik perplex van de schrijfkunst en het allesomvattend geluid en stijl.

Met een voorkomen dat precies de verbeelding zou zijn als je een karakter bij dit geluid zou moeten bedenken kom je in een wereld van poëzie en een mooi, macaber gevoel van echtheid. Het is mij een eer dat deze man opent op de clubtour avonden.

Ik heb zijn werk al eens gedeeld en nu dan op deze manier een uitvergroting daarvan. Gun jezelf te luisteren naar één van zijn werken en je bent om. Ga dat dus vooral live zien, horen en voelen.

Dylan zei een keer in een interview “Soms komt er één voorbij en dan weet je binnen vijf seconden dat je moet opletten”. Dit is er dus zo één.”

Data, info & tickets.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *